Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta gul

Artiklar 1-52 av 52

Artiklar 1-52 av 52

Artiklar 1-52 av 52

Gula mattor

 

En gul matta berikar varje interiör med sin strålande stil. Eftersom gult i allmänhet står för ljus och värme, ger gula mattor en positiv effekt och god stämning i barnrummet, sovrummet eller badrummet. Även om en brun matta ofta föredras framför en senapsfärgad matta på grund av dess dämpade utseende och naturliga enkelhet, är det ganska givande när gult väljs som golvbeläggning. Den sätter färgstarka accenter, skapar en glad atmosfär och ger ljus i alla rum. Det bästa med gula mattor är att de finns i olika nyanser och färgnyanser, bland annat senapsmattor, glittrande guldmattor eller ockra mattor, vilket ger många möjligheter till din personliga smak.

 

 

Kombinera senap och gula mattor

 

Om en senapsmatta används i kombination med andra nyanser, till exempel i ditt vardagsrum, påverkas helhetsbilden avsevärt: Gula löparmattor ser särskilt levande och lysande ut i kombination med träkolsfärgade inredningsdetaljer eller tillbehör. En liknande effekt skapas i kombination med röda eller rosa möbler eftersom de på samma sätt skapar en varm atmosfär, samtidigt som de är mer spännande och exotiska än neutrala toner.

 

 

Stort urval av gula mattor

 

Hos benuta kan du välja mellan ett stort utbud av gula mattor och löpare, oavsett om du letar efter en senapsfärgad badmatta eller en gul shaggy matta. En ljusgul chevronmatta eller en gul utomhusmatta kommer att göra sig fint i ditt hem. Precis som vita mattor kan gula mattor integreras på många olika sätt i rum av alla slag och beroende på den gula nyansen kommer de att fungera mer lugnt eller iögonfallande i ditt hem. Med våra olika filteralternativ kan du söka efter specifika material, former, märken, priser och mycket mer för att hjälpa dig att hitta den gula matta du vill ha. Tack vare vår snabba leverans kommer den gula pärlan snart att dekorera och förvandla ditt hem.

 

Upptäck gula mattor online på benuta och ge ditt hem en ny fläkt av nytt liv med den ljusa, soliga färgen!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.