Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta gul
 • Gul matta

  79 Produkter

  79/79 Resultat

  Gul matta, senapsgul matta, guld & mer

  En gul matta berikar varje interiör med sin strålande stil. Eftersom gult i allmänhet står för ljus och värme, ger gula mattor en positiv effekt och god stämning i barnrummet, sovrummet eller badrummet. Även om en brun matta ofta föredras framför en senapsfärgad matta på grund av dess dämpade utseende och naturliga enkelhet, är det ganska givande när gult väljs som golvbeläggning. Den sätter färgstarka accenter, skapar en glad atmosfär och ger ljus i alla rum. Det bästa med gula mattor är att de finns i olika nyanser och färgnyanser, bland annat senapsmattor, glittrande guldmattor eller ockra mattor, vilket ger många möjligheter till din personliga smak.

  Bläddra igenom vår onlinebutik nu och låt dig förtrollas av ett stort urval av färgglada mattor i snygga färger som gult. Ditt nya favoritplagg kan vara bara ett klick bort.

  Kombinera senap och gula mattor

  Om en senapsmatta används i kombination med andra nyanser, till exempel i ditt vardagsrum, påverkas helhetsbilden avsevärt: Gula löparmattor ser särskilt levande och lysande ut i kombination med träkolsfärgade inredningsdetaljer eller tillbehör. En liknande effekt skapas i kombination med röda eller rosa möbler eftersom de på samma sätt skapar en varm atmosfär, samtidigt som de är mer spännande och exotiska än neutrala toner.

  Hur man kombinerar gula mattor

  Om en gul matta kombineras skickligt med andra färger i vardagsrummet påverkas helhetsbilden och stämningen avsevärt: gula mattor ser särskilt uttrycksfulla och vänliga ut i kombination med antracit. De har också en värmande, men mer spännande och exotisk effekt med röda eller rosa möbler. Gula mattor ser också bra och snygga ut med mörka möbler och industristil. Du kan kombinera gula och senapsgula mattor med många olika inredningsstilar:

  • Modern och minimalistisk: kombinera din gula matta med möbler i neutrala färger som vitt, grått eller svart. Ljust trä och rena linjer kompletterar denna stil perfekt.

  • Boho och eklektisk: Här kan du leka med mönster och texturer. Kombinera den gula mattan med färgglada kuddar, växter eller vintagemöbler för att skapa en avslappnad men elegant atmosfär.

  • Skandinavisk: Denna stil kännetecknas av sin eleganta enkelhet. Här kan du få in värme och mysighet i rummet med en gul möbel.

  • Industriell: En gul matta är ett visuellt statement i en rustik och industriell inredning. Kombinerat med metallelement och mörka färger kommer modellen verkligen till sin rätt.

  • Traditionell och klassisk: I en traditionell miljö kan du skapa elegans och värme i rummet med en gul matta i kombination med mörkare trämöbler och mustiga färger som marinblått eller smaragdgrönt.

  Stort urval av gula mattor

  Hos benuta kan du välja mellan ett stort utbud av gula mattor och löpare, oavsett om du letar efter en senapsfärgad badmatta eller en gul shaggy matta. En ljusgul chevronmatta eller en gul utomhusmatta kommer att göra sig fint i ditt hem. Precis som vita mattor kan gula mattor integreras på många olika sätt i rum av alla slag och beroende på den gula nyansen kommer de att fungera mer lugnt eller iögonfallande i ditt hem. Med våra olika filteralternativ kan du söka efter specifika material, former, märken, priser och mycket mer för att hjälpa dig att hitta den gula matta du vill ha. Tack vare vår snabba leverans kommer den gula pärlan snart att dekorera och förvandla ditt hem.

  Upptäck gula mattor online på benuta och ge ditt hem en ny fläkt av nytt liv med den ljusa, soliga färgen!