Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta lila

Artiklar 1-10 av 11

Artiklar 1-10 av 11

Artiklar 1-10 av 11

Lila matta

 

En lila matta berikar varje interiör med sin eleganta och mystiska känsla. De är också kända som violet mattor och skapar alltid en känsla av avkoppling och är därför perfekta som sovrumsmattor eller som områdesmattor i vardagsrummet. Deras extravaganta färgning består av röda och blå nyanser och ger ett olika utseende beroende på blandningsförhållandet. På så sätt kan man påverka inredningen på ett distinkt sätt. I likhet med en orange matta kan en lila matta ha ett mjukt, romantiskt eller till och med modernt utseende. Andra bäriga nyanser är också extremt livfulla och skapar en passionerad, varm atmosfär. I en mörkare ton skapar en lila matta till och med ett glamoröst utseende.

 

 

Inredning med lila mattor

 

Med en lila eller plommonfärgad matta behöver du inte hålla dig till en viss inredningsstil. Experimentera med hemtillbehör i olika färger och ge din inredning en individuell karaktär om och om igen! Glänsande hemtillbehör i guld och silver skapar lysande höjdpunkter och framhäver förfiningen av en lila matta. För att ge mer lugn och avkoppling åt rummets helhetsintryck kan du använda grått eller svart i kombination med lila mattor. Lila eller lila inredning passar även bra ihop med taupe mattor och kombinerar dem till en sammanhängande helhetsbild.

 

 

Stort urval av lila mattor

 

På benuta kan du välja mellan ett stort utbud av lila mattor och hitta precis den nyans som passar dina behov. Vi erbjuder ett stort urval av till exempel robusta lila utomhusmattor av sisal eller högkvalitativa syntetfibrer. Dessutom innehåller vårt sortiment mysiga lila shaggy mattor eller extravaganta plommon traditionella mattor, bara för att nämna några exempel. Våra bästsäljare bland alla lila mattor är dock lila vintage-mattor. Dessa är en speciell typ av moderna mattor som kombinerar moderna och traditionella designelement. De är mycket populära eftersom de lätt kan integreras i alla bostadsområden och ger varje rum eller kontor en speciell atmosfär.

 

 

Låt dig inspireras av våra vackra, robusta och flexibla lila mattor, som också kommer att ge ditt rum en speciell touch.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.