Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta lila
 • Lila mattor

  19 Produkter

  19/19 Resultat

  Matta i lila: skapa en färgstark highlight

  En lila matta berikar varje interiör med sin eleganta och mystiska känsla. De är också kända som violet mattor och skapar alltid en känsla av avkoppling och är därför perfekta som sovrumsmattor eller som områdesmattor i vardagsrummet. Deras extravaganta färgning består av röda och blå nyanser och ger ett olika utseende beroende på blandningsförhållandet. På så sätt kan man påverka inredningen på ett distinkt sätt. I likhet med en matta i rosa/pink kan en lila matta ha ett mjukt, romantiskt eller till och med modernt utseende. Andra bäriga nyanser är också extremt livfulla och skapar en passionerad, varm atmosfär. I en mörkare ton skapar en lila matta till och med ett glamoröst utseende.

  Har du fått smak för det? I vårt stora utbud av färgglada mattor i olika färger, former och mönster hittar du garanterat något nytt och vackert. Ha så kul när du tittar och shoppar!

  Hur man kombinerar lila mattor korrekt

  Med en lila matta behöver du inte hålla dig till en inredningsstil. Lek med inredningsdetaljer i olika färgnyanser och ge din inredning en individuell karaktär om och om igen! Med skimrande inredningsaccessoarer i guld och silver kan du sätta ljusa accenter och framhäva den lila mattans sofistikerade karaktär. Använd grått eller svart i kombination med lila mattor för att skapa ett lugnt och avkopplande helhetsintryck. Lila mattor kan också kombineras mycket bra med taupefärgade mattor för att skapa en harmonisk helhet.
  Oavsett om den är pastellfärgad eller mörklila. Oavsett om de är enfärgade eller har ett tryck. Bläddra bland ett stort urval av mattor i lila online och upptäck:

  • Moderna stilar för alla vardagsrum

  • Klassiska stilar för vardagsrum och sovrum

  • Lekfulla plagg med fransar

  • Geometriska mönster och rena linjer

  Inredning med lila mattor

  Med en lila eller plommonfärgad matta behöver du inte hålla dig till en viss inredningsstil. Experimentera med hemtillbehör i olika färger och ge din inredning en individuell karaktär om och om igen! Glänsande hemtillbehör i guld och silver skapar lysande höjdpunkter och framhäver förfiningen av en lila matta. För att ge mer lugn och avkoppling åt rummets helhetsintryck kan du använda grått eller svart i kombination med lila mattor. Lila eller lila inredning passar även bra ihop med gråbrun mattor och kombinerar dem till en sammanhängande helhetsbild.

  Stort urval av lila mattor

  På benuta kan du välja mellan ett stort utbud av lila mattor och hitta precis den nyans som passar dina behov. Vi erbjuder ett stort urval av till exempel robusta lila utomhusmattor av sisal eller högkvalitativa syntetfibrer. Dessutom innehåller vårt sortiment mysiga lila shaggy mattor eller extravaganta plommon traditionella mattor, bara för att nämna några exempel. Våra bästsäljare bland alla lila mattor är dock lila vintage-mattor. Dessa är en speciell typ av moderna mattor som kombinerar moderna och traditionella designelement. De är mycket populära eftersom de lätt kan integreras i alla bostadsområden och ger varje rum eller kontor en speciell atmosfär.

  Låt dig inspireras av våra vackra, robusta och flexibla lila mattor, som också kommer att ge ditt rum en speciell touch.

  Mattor i grå-lila för alla bostadsutrymmen


  Grå-lila mattor passar in i alla rum och skapar en färgstark accent utan att vara överväldigande. En golvaccessoar i denna färgkombination ser särskilt elegant ut i en mysig lantlig stil. Från vardagsrummet till matsalen till sovrummet: en matta i grått och lila gör dina fyra väggar mer mysiga och ger rummet en tidlös känsla. Ge det ett försök och styla en lila och grå pjäs i ditt hem!