Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta rosa

Artiklar 1-96 av 132

Sida

Artiklar 1-96 av 132

Sida

Artiklar 1-96 av 132

Rosa mattor

 

Rosa mattor är ett bra sätt att få in färg och ljus i ditt vardagsrum. Deras pastellfärgade variant har en hög andel vitt och sägs ofta ha en positiv, optimistisk effekt. Därför kan rosa mattor användas i olika rum i ditt hem - oavsett om det är som en kökslöpare framför diskbänken eller som en rosa badmatta i badrummet. Rosa mattor skapar en mysig atmosfär som ger en delikat och hemtrevlig karaktär till din inredning.

 

 

Hur man kombinerar rosa mattor

 

Rosa mattor och fuchsiamattor har en mer intensiv och ljusare färg än sina rosa pendanger. Om du väljer dessa rosa mattor kommer de att ha en liknande effekt på din heminredning som blå mattor och kommer att lyfta fram vilket rum som helst med sin uttrycksfulla färgsättning. Rosa bör dock alltid kombineras med försiktighet. För att skapa en sammanhängande helhetsbild ska du välja hemtillbehör i samma rosa nyans eller andra nyanser som skapar lätta kontraster. Rosa mattor ger mörka möbler ett mycket ädelt utseende, medan de i kombination med vitt skapar en härlig och fräsch boendemiljö. En lila matta erbjuder å andra sidan ett intressant alternativ - den ser mindre delikat ut, men lika lysande och modern.

 

 

Stort urval av rosa mattor

 

Hos benuta har du ett stort urval av rosa mattor och rosémattor och kan därför enkelt välja rosa mattor enligt din personliga smak. Rosa barnmattor är särskilt populära eftersom de vackert förskönar barnrummen. Rosa shaggy-mattor, inklusive vår Whisper-matta, är också absoluta bästsäljare. Hos benuta hittar du lättskötta, fläckresistenta mattor och kan dessutom välja modeller i olika former, storlekar, tillverkningsmetoder och material, så att du kan välja mellan ett nästan obegränsat antal rosa mattor.

 

Låt dig inspireras av vårt stora och vackra urval, upptäck billiga rosa mattor online och ge nytt liv åt ditt hem!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.