Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta rosa
 • Rosa mattor

  148 Produkter

  148/148 Resultat

  Matta rosa av benuta

  Rosa mattor är ett bra sätt att få in färg och ljus i ditt vardagsrum. Deras pastellfärgade variant har en hög andel vitt och sägs ofta ha en positiv, optimistisk effekt. Därför kan rosa mattor användas i olika rum i ditt hem - oavsett om det är som en kökslöpare framför diskbänken eller som en rosa badmatta i badrummet. Rosa mattor skapar en mysig atmosfär som ger en delikat och hemtrevlig karaktär till din inredning. Bläddra online nu och låt dig förtrollas av våra färgglada mattor.

  Hur man kombinerar rosa mattor

  Rosa mattor och fuchsiamattor har en mer intensiv och ljusare färg än sina rosa pendanger. Om du väljer dessa rosa mattor kommer de att ha en liknande effekt på din heminredning som blå mattor och kommer att lyfta fram vilket rum som helst med sin uttrycksfulla färgsättning. Rosa bör dock alltid kombineras med försiktighet. För att skapa en sammanhängande helhetsbild ska du välja hemtillbehör i samma rosa nyans eller andra nyanser som skapar lätta kontraster. Rosa mattor ger mörka möbler ett mycket ädelt utseende, medan de i kombination med vitt skapar en härlig och fräsch boendemiljö. En lila matta erbjuder å andra sidan ett intressant alternativ - den ser mindre delikat ut, men lika lysande och modern.

  Gillar du lantlig stil? En matta i rosa och grått för in en mysig inredningsstil i ditt hem och skapar en härlig atmosfär att trivas i. Eftersom rosa och grått är en idealisk färgkombination skapar de en harmonisk helhetsbild som är snygg och tidlös. Varför inte ge det ett försök och upptäcka en matta i vackra nyanser av rosa och grått online?

  Stort urval av rosa mattor

  Hos benuta har du ett stort urval av rosa mattor och rosémattor och kan därför enkelt välja rosa mattor enligt din personliga smak. Rosa barnmattor är särskilt populära eftersom de vackert förskönar barnrummen. Rosa shaggy-mattor, inklusive vår Whisper-matta, är också absoluta bästsäljare. Hos benuta hittar du lättskötta, fläckresistenta mattor och kan dessutom välja modeller i olika former, storlekar, tillverkningsmetoder och material, så att du kan välja mellan ett nästan obegränsat antal rosa mattor.

  • Moderna stilar för alla bostadsutrymmen

  • Vintage- och retrolook för en spännande atmosfär i vardagsrummet och sovrummet

  • Romantiska tryck

  • Abstrakta och geometriska mönster

  • Enfärgade mattor i olika lugghöjder

  • Söt barndesign för dina små

  • Runda mattor i rosa för en avslappnad atmosfär

  Låt dig inspireras av vårt stora och vackra urval, upptäck billiga rosa mattor online och ge nytt liv åt ditt hem!

  Lantlig stil i rosa och grått


  Förutom turkos och grå är mattor i rosa och grått perfekta för den mysiga lantliga stilen. Men de passar även utmärkt till andra inredningsstilar. Upptäck ett stort urval av rosa och grå mattor med olika lugghöjder och tillverkade av olika material online. Vill du inreda ett lekrum? Våra ull- och bomullsvarianter i rosa och grått kommer att passa utmärkt i ditt barns rum. Här kan de springa runt, leka och utforska världen.