Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta turkos
 • Turkos matta

  78 Produkter

  78/78 Resultat

  En turkos matta ger djup och färg åt alla vardagsrum. Precis som en grön matta skapar dess gröna nyans en naturlig, uppfriskande effekt i varje hem. Färgen på en turkos matta kompletteras dock av en blå nyans, vilket ger en mångfacetterad blågrön färg som ger en vacker, somrig känsla under alla årstider. Tack vare de olika färggraderna kan turkosa mattor berika varje interiör med ett antal olika nyanser. Särskilt populär är nyansen aqua. Aqua-mattor är bland de ljusare varianterna av turkosa mattor eftersom aqua i sitt väsen innehåller en större mängd vitt, vilket ger en lysande och uppfriskande look.

  Hur man kombinerar turkosa mattor

  Om du vill få ut det bästa av blå-gröna mattor och turkosa mattor ska du kombinera dem med hemtillbehör i enkla toner. En särskilt vänlig stämning med maritim prägel skapas när du matchar vita heminredningar och tillbehör med en turkosa matta. Pastellfärger, inklusive mjukt rosa och gräddgult, passar också bra ihop med turkosa golvbeläggningar. Utöver dessa kan även andra färger skapa en tilltalande effekt när de kombineras med turkosa mattor. Man bör dock undvika att sätta ihop för många nyanser av kritpipa eller petrol eftersom det kan skapa en kall och obekväm atmosfär. När en turkos matta väl valts och placerats på ett bra sätt utstrålar den en liknande hemtrevlig atmosfär som lantlivmattor och kan vara en riktig tillgång för ditt hem och ge det ett glatt och behagligt utseende.

  Turkosa mattor i ett enormt utbud

  På benuta kan du välja mellan ett exceptionellt stort urval av blå-gröna mattor och turkosa mattor. Färgen teal är otroligt mångfacetterad eftersom den består av en blandning av grönt och blått, vilket är anledningen till att den ofta också kallas för petrol eller cyan. Detta breda utbud återspeglas också i det utbud av blå mattor som finns tillgängliga online på benuta. Från petrolfärgade utomhusmattor till cyanfärgade sisalmattor och pastellkråkiga barnmattor i teal är valet av former, material och tillverkningssätt för turkosa mattor lika många som själva färgen.

  På benuta hittar du många vackra och underbara turkosa shaggy mattor och flatweave mattor - låt dig inspireras och ge ditt hem en exceptionell fräschör med en turkos matta efter eget val. Bläddra bland vårt stora utbud av färgglada mattor online nu och välj din nya favorit i turkos eller någon annan vacker färg.

  Upptäck mångfalden

  Bläddra igenom vårt stora utbud av färgglada mattor online nu och välj din nya favorit i turkos eller någon annan vacker färg. Våra turkosa mattor finns tillgängliga i:

  • Klassisk vintage-look

  • Romantiska blommönster

  • Söta barnmönster

  • Moderna stilar

  • och mycket mer!

  Turkosgrå mattor för alla typer av hem


  En färgglad stil utan att vara överväldigande? Med turkosgrå mattor kan du uppnå detta på ett riktigt bra och enkelt sätt! Dessa moderna föremål förvandlar varje vardagsrum till ett blickfång och skapar en elegant och mysig atmosfär. Vi tycker också att färgkombinationen turkos och grått är vacker, vilket är anledningen till att du hittar massor av fantastiska mönster här - från F för blommigt till G för geometriskt till V för vintage. Bläddra online nu och upptäck din nya turkosa och grå matta!


  Köp turkosa mattor online

  Om du vill köpa turkosa mattor online till ett lågt pris så är benuta rätt ställe för dig. Här hittar du nästan säkert rätt modell av din turkosa matta. Hos benuta är kvaliteten i förgrunden, förutom designen och de oslagbara priserna. Vi lägger stor vikt vid att våra moderna mattor är lika robusta och håller lika länge som t.ex. en handvävd persisk matta.