Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Lättskötta och hållbara mattor som ser bra ut

Oavsett om det är för stora eller små, två- eller fyrbenta: hos benuta Nest hittar du lättskötta mattor och hemtillbehör i modern design - för ett hem som alla älskar.

1032 Produkter

1032/1032 Resultat

benuta Nest - In Style for Everyday Life

Vill du ha en lättskött matta som inte bara är praktisk utan också snygg och modern? Då kan du lita på kollektionerna från benuta Nest. Oavsett vilken matta du väljer - den är förberedd för ett färgstarkt och mångsidigt liv. Men du behöver inte heller kompromissa med designen: Förutom tidlösa vintage- och berberstilar hittar du också alltidfavoriter och de senaste trenderna.

Lättskötta mattor för ditt färgstarka familjeliv

Rengör enkelt, stanna länge - det är mottoet för benuta Nest. Oavsett om du har barn eller husdjur - våra mattor är robusta och tål en fläck eller två. Mattor med kort lugg och plattvävda mattor är särskilt praktiska, eftersom du helt enkelt kan dammsuga dem under din vanliga hushållsrutin.

Det är därför våra kollektioner från benuta Nest är så praktiska och lätta att rengöra:

  1. Många mattor är tvättbara och tvättbara, så du kan enkelt rengöra dem.

  2. Alla mattor är tillverkade av hållbara material (t.ex. naturfibrer som bomull, sisal och ull eller syntetfibrer som polyester, återvunna PET-flaskor och polypropylen).

  3. Fläckar märks inte så lätt på våra mönster med okänsliga färger och genomtänkta mönster.

  4. Vissa mönster är vikbara, vilket gör dem lätta att förvara.

  5. Många modeller har en kort lugg (inga snubbelrisker, djuren fastnar inte med tassarna).

Smutsavvisande mattor för inomhus- och utomhusbruk av syntetiska fibrer som polypropen eller återvunnen PET är riktiga allroundtäcken. De har inget emot en kort regnskur och du kan helt enkelt använda dem inomhus under vintermånaderna. De är lätta och snabba att rengöra och är därför idealiska för välbesökta rum som kök, hallar eller matsalar. Sisalmattor är också ett bra alternativ här om du föredrar det naturliga utseendet.

Tvättbara mattor för säker lek och skoj

Omsorgslös lek med de små i barnrummet utan att behöva oroa sig för fläckar? benuta Nest gör det möjligt. Upptäck ett stort urval tvättbara bomullsmattor i modern design som du kan tvätta för hand eller till och med lägga i tvättmaskinen utan att behöva oroa dig. Du hittar tvättinstruktioner på etiketten.

I livliga rum som vardagsrummet, köket eller hallen hittar små spill snabbt sin väg till din matta. Våra slitstarka mattor tål de märken som livet lämnar efter sig. Så det turbulenta familjelivet kan snabbt gå vidare igen.

Om du vill ha ännu mer säkerhet för barn och husdjur är våra mattonderlägg ett idealiskt komplement till ditt nya golvtillbehör. De är halkfria, förhindrar att man snubblar och förebygger krusningar eller veck i mattan. Tvättbara barnmattor och våra vackraste kollektioner speciellt för barn finns hos Lytte.

Moderna hemtillbehör för mer trivsel

Prova mysighet! Våra snygga hemtillbehör är också robusta, lätta att rengöra och vissa är till och med tvättbara. Kuddar, filtar eller pälsar för dessutom in värme i ditt hem och skapar en fin och avslappnad atmosfär där hela familjen kan känna sig hemma. Kombinera dem minimalistiskt i naturliga toner som grädde, beige, brunt och grått eller gör livliga uttalanden med ljusa färger och mönster.

En mysig följeslagare med många talanger är puffen. Använd den till exempel som sittplats för spontana besökare. Den skapar genast en avslappnad atmosfär. Om du inte behöver den för att sitta kan du också använda den som bord eller hylla.