Hoppa över
 • Home>
 • randiga mattor
 • Randiga mattor

  238 Produkter

  238/238 Resultat

  Randiga mattor för tidlös elegans

  Oavsett vilken inredningsstil ditt hjärta slår för - en randig matta får varje rum att se större ut och ger det tidlös elegans. Minimalistisk, maritim eller lantlig stil - randiga mattor finns i många olika linjer och färger. Så det är lätt att hitta en design som passar din individuella inredningsstil.

  Om du kombinerar din randiga matta med en matchande kudde med ränder, tar du upp mönstret igen och skapar en välkoordinerad och spännande atmosfär. Den livliga designen ser särskilt bra ut i vardagsrummet eller utomhus. Har du fått smak för det? Då hittar du ett stort urval av vardagsrumsmattor och utomhusmattor i ränder, men även många andra stilar i vår butik. Gör det bekvämt för dig själv och bläddra efter dina favoriter.

  Fantastisk färgvariation för varje stil

  Randiga mattor finns i många former och färger - det finns en passande modell för varje inredningsstil. I benuta-butiken kan du förvänta dig ett hisnande utbud av hemtillbehör i olika färgkombinationer och utföranden. Vi berättar hur du bäst kombinerar dessa speciella mattor.

  • Färgglada iögonfallande randiga mattor ser särskilt bra ut i rena interiörer, men passar också perfekt in i en färgglad inredning.

  • Randiga mönster i mörkblått och vitt ger ditt hem en maritim känsla. Kombinera matchande kuddar och filtar för en sammanhängande look.

  • Svartvita randiga mattor ger en monokrom touch som passar perfekt i ett modernt och elegant hem.

  • Subtila färger och minimalistiska linjer är idealiska för Skandi-stilen.

  • Randiga mattor i naturliga färger kompletterar en rustik lantlig stil.

  Köp randiga mattor online på benuta

  Vill du köpa en randig matta? Då kommer du garanterat att hitta ditt nya favoritstycke hos oss. I vår onlinebutik har vi ett stort urval i olika storlekar, färger och former. Din nya matta levereras snabbt och smidigt till ditt hem. Om du ändrar dig kan du enkelt returnera den till oss inom 60 dagar.

  Upptäck våra vackraste mönster nu och ge ditt hem en ny look med en snygg randig matta!