Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Stora mattor

Artiklar 1-96 av 231

Sida

Artiklar 1-96 av 231

Sida

Artiklar 1-96 av 231

Stora mattor i stor variation

 

Färger har ett stort inflytande på det mänskliga psyket. När du väljer en stor matta bör du därför välja färgen mycket noggrant. Utbudet är enormt - stora mattor finns i alla färger du kan tänka dig. Flerfärgade mattor är också mycket populära. De finns i en mängd olika motiv och stilar. Slår ditt hjärta för vintage eller skandi? Enkla ränder eller blommönster? Låt dig förtrollas av mattornas varierande värld. Om mattan ska vara stor är det särskilt viktigt att du tänker på hur mattan ska se ut i rummet. Tänk särskilt på materialet, färgen och hur exakt den stora mattan ska placeras.

 

 

 

Användning av stora mattor

 

Stora mattor finns tillgängliga för alla bostadsområden. Gör en stor matta till stjärnan i ditt vardagsrum och skapa en mysig atmosfär. Ett matrum kan också göras mer hemtrevligt med en matta under matbordet. Men det är inte allt - en stor matta skyddar framgångsrikt ditt känsliga golv från repor och fläckar. För rum som är känsliga för fläckar är det en bra idé att välja lättskötta flatweave mattor av syntetmaterial. I bostadsområden som sovrum och vardagsrum är mysiga, ryamattor populära och gör det till ett fluffigt och varmt nöje att kliva ur sängen.

 

 

Stora mattor som hemtillbehör

 

Med en stor matta kan du på nolltid ändra effekten av ett rum efter din smak. Med småmönstrade mattor kan du få tomma utrymmen att verka livligare. Stora mönstrade mattor eller enfärgade mattor ökar de upplevda dimensionerna. Det finns ett perfekt val för varje rum och stil - låt dig inspireras av vårt urval av stora mattor!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.