Hoppa över
 • Home>
 • stora mattor
 • Stora mattor

  296 Produkter

  296/296 Resultat

  Stora mattor i stor variation

  Färger har ett stort inflytande på det mänskliga psyket. När du väljer en stor matta bör du därför välja färgen mycket noggrant. Utbudet är enormt - stora mattor finns i alla färger du kan tänka dig. Flerfärgade mattor är också mycket populära. De finns i en mängd olika motiv och stilar. Slår ditt hjärta för vintage eller skandi? Enkla ränder eller blommönster? Låt dig förtrollas av mattornas varierande värld. Om mattan ska vara stor är det särskilt viktigt att du tänker på hur mattan ska se ut i rummet. Tänk särskilt på materialet, färgen och hur exakt den stora mattan ska placeras.

  Användning av stora mattor

  Stora mattor finns tillgängliga för alla bostadsområden. Gör en stor matta till stjärnan i ditt vardagsrum och skapa en mysig atmosfär. Ett matrum kan också göras mer hemtrevligt med en matta under matbordet. Men det är inte allt - en stor matta skyddar framgångsrikt ditt känsliga golv från repor och fläckar. För rum som är känsliga för fläckar är det en bra idé att välja lättskötta flatweave mattor av syntetmaterial. I bostadsområden som sovrum och vardagsrum är mysiga, ryamattor populära och gör det till ett fluffigt och varmt nöje att kliva ur sängen.

  Upptäck sortimentet hos benuta

  Har du hittat din nya favorit i vår webbshop? Då behöver du bara välja rätt storlek på mattan som passar perfekt till din nya golvaccessoar och voilà - ditt hem ser redan mycket snyggare och mysigare ut! Förutom många fantastiska mönster och former kan du köpa olika storlekar hos benuta. Bläddra online nu och upptäck:

  • Mattor i 300x400 cm: Har du ett rymligt vardagsrum? Planera då mattan runt rummets hjärta - soffan! För stora soffhörnor är en matta i 300x400 cm perfekt för att placera alla möbler på. Detsamma gäller för din matplats med ett bord med plats för upp till 8 personer eller en dubbelsäng.

  • Mattor i 250x350 cm: Även i denna storlek kan du placera en hörnsoffa inklusive soffbord i ett bra ljus på en matta i 250x350 cm. Det ser lika vackert ut när du arrangerar ett stort matbord på modellen.

  • Mattor i 200x300 cm: Till en 3-sitssoffa i vardagsrummet rekommenderar vi en matta i 200x300 cm. Placera bara soffans främre fötter på mattan och du har skapat en mysig loungegrupp. I matsalen är denna storlek perfekt för att placera ett bord med 6 stolar på golvtillbehöret.

  • Mattor i 160x230 cm: Detta är en storlek i mellanklassen. En matta på 160x230 cm är ett utmärkt sätt att framhäva en 2-sitssoffa i synnerhet. Lägg helt enkelt ut modellen framför soffan och du kan tillbringa mysiga timmar i vardagsrummet.

  Stora mattor som hemtillbehör

  Med en stor matta kan du på nolltid ändra effekten av ett rum efter din smak. Med småmönstrade mattor kan du få tomma utrymmen att verka livligare. Stora mönstrade mattor eller enfärgade mattor ökar de upplevda dimensionerna. Det finns ett perfekt val för varje rum och stil - låt dig inspireras av vårt urval av stora mattor!