Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Våra brands. Din stil. Din matta.

Ditt hem - det är du. Din interiör visar din livsstil och alla dina fasetter. Med våra varumärken hittar du en matta som verkligen passar dig. Skapa ett hem som har lika mycket personlighet som du.

Naturlighet, mindfulness, inre balans och transparens har format benuta Pure. Mattor och tillbehör av detta märke är tillverkade av naturliga, hållbara eller återvunna material - för medveten inredning med sikte på framtiden.

Hitta lugnet

Modern design möter lättskötta material - mattor och tillbehör från detta märke står pall för ett färgstarkt familjeliv. Oavsett om det gäller tvåbenta eller fyrbenta vänner, barn eller vuxna - benuta Nest finns där för alla.

Känna sig bekväm

De senaste trenderna och kreativa mönster som är roliga att titta på - benuta Pop är varumärket för inredningsälskare med en unik stil. Upptäck mattor och accessoarer för alla budgetar som ger ditt hem individualitet. Uttryck dig själv!

Sätt trender

Exklusiv design, utvalda material och omsorgsfullt hantverk är kännetecknen för Finest-kvalitet. Mattkollektioner från detta märke uppfyller särskilda krav på boende och en högkvalitativ interiör.

Upplev lyx

Vårt varumärke Lytte skapar ett skyddat och kärleksfullt hem där barn kan utvecklas fritt. Fantasifulla mönster, lättskötta mattor och söta tillbehör inbjuder till sorglös lek, stoj och drömmar.

Hitta lekkamrater