Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor som är trendiga och helt enkelt roliga

Vill du ha en uppdatering av inredningen? Från minimalistisk till maximalistisk, skandi eller retro - på benuta Pop hittar du trendiga mattor som passar perfekt till din individuella stil. För ett hem som har lika mycket personlighet som du har.

533 Produkter

533/533 Resultat

Trenduppdatering för ditt hem: mattor från benuta Pop

För oss är hemmet en plats för inspiration, kreativitet och livsglädje. Och det är precis den typen av plats som du kan skapa med våra trendiga benuta Pop mattor. Oavsett om du gillar det minimalistiskt, retro eller färgglatt - våra benuta Pop mattor kommer att ge en frisk fläkt till dina fyra väggar på nolltid.

Prisvärda mattor, som är trendiga

Ett vackert och elegant hem ska inte kosta mycket. Därför har vi vackra och prisvärda mattor - precis vad du behöver för ett unikt hem. Så låt dig inspireras av vårt stora urval och prova nya stilar regelbundet - för vem gillar rutin?

Stilar som passar dig perfekt

Trogen mottot "Visa mig hur du bor så berättar jag vem du är" tycker vi att ditt hem ska vara lika individuellt och unikt som du är. Därför har benuta Pop ett stort urval av mattor som passar perfekt till din favoritinredning.

Dessa mattor passar till dessa stilar

  1. Skandi-stilen: Tydliga linjer, subtila färger och mysiga accessoarer - Skandi-chicen är perfekt för alla minimalistiska människor som gillar det hemtrevligt och avslappnat. Enkla mattor i återhållsamma färger passar bra till den här stilen. Mönster med hög-låg-effekter eller organiska former ger mer dynamik.

  2. Boho chic: Lekfulla detaljer, varma färger och naturliga material - boho chic får hjärtat hos alla fria själar och individualister att slå snabbare. Mattor i berberstil passar perfekt till den här looken. Mattorna finns både i färgglada mönster och i enkelt svart och vitt.

  3. Mid Century Style: Mörkt trä, rena linjer och favoritföremål från loppmarknaden - med Mid Century Style flyttar nostalgiska retrovibbar in i ditt hem. Vintage-mattor, jute eller mysiga höglammiga mattor passar bra till den här klassiska stilen.

  4. Färgstarkt boende: Den här trenden handlar om att kombinera färger, mönster och material. Färgglada bostäder gör dig på gott humör och ger dig utrymme för din egen kreativitet. Kombinera tjusiga mattor med färgglada mönster för den här stilen.

Looks att shoppa: benuta Insta-Shop

Vi älskar att se våra benuta Pop mattor glänsa i benuta-communityns fyra väggar. Ta en titt på vår Insta-Shop och låt dig inspireras av de senaste looken. Och med ett enda klick kan du enkelt shoppa stilarna i gemenskapen.

Håll dig inspirerad och alltid uppdaterad

På Instagram och i vårt nyhetsbrev ger vi dig regelbundet de senaste inredningstrenderna och de hetaste erbjudandena. Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevet från benuta och missa aldrig mer några nyheter. För att hjälpa dig att hitta ditt nya favoritplagg kan du också hitta användbara tips, stylingidéer och inspiration på vår benuta blogg.