Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta orange

Artiklar 1-44 av 44

Artiklar 1-44 av 44

Artiklar 1-44 av 44

Orange mattor

 

Orange mattor utstrålar gränslös energi och vitalitet. Den varma färgen skapar intensivt ljus och en glad stämning, samtidigt som den ger en somrig känsla året runt. Eftersom orange är en sekundär färg innehåller orange mattor röda och gula delar som ger en individuell effekt beroende på deras blandningsförhållande. Därför kan man sätta känsliga accenter i orange med en pastellfärgad matta, medan terrakottamattor precis som bruna mattor har en jordnära underton och ger en naturlig charm till din inredning. Orange mattor och terrakottamattor blir ett blickfång - oavsett om de placeras i ett sovrum, vardagsrum eller en hall.

 

 

 

Kombinera orange och terrakotta mattor

 

En orange matta erbjuder mycket mångsidiga kombinationer tack vare sina mångfacetterade undertoner och passar därför perfekt ihop med boendetillbehör i olika färger. När den kombineras med blått skapas ett särskilt kontrasterande utseende, eftersom blått är komplementärfärgen till orange. En exotisk etnisk stil kan å andra sidan uppnås med rosa eller gult. Ett liknande utseende kan skapas när en turkos matta är utsmyckad med orangefärgade element och ornamentala mönster.

 

 

Ett stort utbud av vackra orange mattor

 

På benuta erbjuder vi ett varierat urval av mattor i orange nyanser som förvandlar ditt hem till en oas av komfort. Vi skapar högkvalitativa och värdefulla golvtillbehör med hjälp av utsökta mönster, stilelement och högkvalitativa naturliga eller syntetiska material. En orange rund matta precis som en röd matta tillför värme och komfort till enkla badrum eller barnrum. På samma sätt förhöjer en orange mattlöpare varje golv med sitt unika utseende.

 

Låt dig inspireras, upptäck orange mattor online på benuta och skapa helt enkelt en mysig och varm atmosfär i ditt hem!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.