Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Zieglermattor

Artiklar 1-15 av 16

Artiklar 1-15 av 16

Artiklar 1-15 av 16

Ziegler mattor

 

Ziegler-mattor är inspirerade av designen hos traditionella persiska mattor och ger varje interiör ett antikt utseende tack vare sina rika mönster. Till skillnad från andra traditionella mattor har Ziegler-mattan inte fått sitt namn efter sitt ursprung, utan efter företaget Ziegler & Co. som grundades 1883 av en schweizisk affärsman i Manchester för att möta den ökande efterfrågan på knutna mattor i Europa. Ziegler-mattor har också ett mer subtilt motiv än andra traditionella mattor, t.ex. kilim-mattor, eftersom de ursprungligen utformades för att tilltala den eleganta och enkla europeiska inredningsstilen. En Zieglermatta är därför dekorerad med filigrana ornamentala mönster utan ett centralt motivmönster. Den kännetecknas dessutom av ljusbeige och mjuka elfenbensfärger, eftersom dessa färger lätt kan integreras i alla inredningsstilar och skapa en hemtrevlig atmosfär i varje rum.Tidlösa Ziegler-mattor


Ziegler-mattor kännetecknas av enkla paletter och vackra, tidlösa mönster som till och med ger elegans åt moderna inredningsstilar. Hos benuta hittar du ett stort utbud av Ziegler-mattor i klassiska kombinationer av beige och rött, men också ett fascinerande utbud av moderna färger, som mjuka grå. Traditionella ornamentala mönster utgör ett grundläggande inslag i denna klassiker och tjänar till och med som inspiration för moderna mattor. Precis som Nepalmattor har Ziegler-mattor en elegant kant längs kanterna som är dekorerad med enkla, vackra ornament och ger ditt hem ett traditionellt men ändå modernt utseende. Tack vare det noggranna urvalet av högkvalitativa material erbjuder Ziegler-mattor ett vackert utbud av naturliga hemtillbehör med ullmattor, men också olika modeller tillverkade av solida syntetiska fibrer som kommer att bli en varaktig förbättring av varje vardagsrum.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.