Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Våra varumärken hyllar mångfald

Designa ett hem med personlighet

Du är mångsidig och det älskar vi! Det är därför våra nya varumärken är lika olika som du är - och de har ett gemensamt mål: du ska hitta en matta som passar dina behov. Vi berättar varför vi skapade våra varumärken och vad som gör dem speciella.

Innehåll

» Våra varumärken - Det är ni

» Pure - I harmoni med naturen

» Nest - För ett färgstarkt familjeliv

» Pop - Alltid i trend

» Finest - Exklusiv mattkonst

» Lytte - Lek och skoj i barnrummet

» Mattor och accessoarer för varje livsstil

Våra varumärken - Det är ni

När vi grundade benuta 2008 hade vi ett uppdrag: vi gör vardagsrummet till ett hem - för varje livsstil och livsstil. Vi värdesätter mångfald, empatiskt och tolerant samarbete och din åsikt.

Du har inspirerat oss. Vi skapade varumärkena benuta så att du kan hitta en matta som verkligen passar dig - i varje skede av ditt liv.

Om du flyttar in i ditt första hem har benuta Pop de trendiga stilar du behöver för att uttrycka dig kreativt. benuta Pure följer dig när du har hittat dig själv och är i harmoni med dig själv och din omgivning. Om du har en familj eller fyrbenta vänner i huset finns benuta Nest där för dig med sina lättskötta produkter. Lytte stöttar dina barn från tidig ålder med fantasifulla motiv och barnvänlig design. benuta Finest ger dig en touch av lyx när det är dags för din dröminredning.

För oss är det viktigt att du inte behöver leta länge efter en matta som du älskar. Våra varumärken guidar dig lättare till de mönster som passar dig och din livsstil - hur ofta du än ändrar den. Anpassa ditt hem och visa vem du är.

Pop

Alltid trendigt

Uttryck dig själv! Du har många sidor och det älskar vi. Din individuella personlighet återspeglas också i din inredning - så att alla kan se vem du är och vad som gör dig speciell. benuta Pop är för riktiga inredningsälskare som gillar att få sitt hem att lysa med trendiga mattor och hemtillbehör.

Det här är benuta Pop:

- Kreativa stilar - färgstarka, mångsidiga och individuella
- Något för alla budgetar
- Alltid aktuell

Letar du efter idéer för en inredningsuppdatering? Ta då en titt på benuta Instashop och låt communityn inspirera dig. Nyhetsbrevet erbjuder inte bara exklusiva rabatter - det håller dig också uppdaterad. Du kan registrera dig här.

Pure

I harmoni med naturen


Upplever du din omgivning på ett medvetet sätt och ser du framåt? benuta Pures värld kretsar kring naturlig livsstil, mindfulness och transparens. Med mattor och accessoarer från detta varumärke kan du skapa en plats för uppskattning och inre balans.

Det är benuta Pure:

  • - Naturliga kollektioner tillverkade av jute, sisal, ull & co.

  • Miljövänliga material (t.ex. återvunna syntetfibrer, ofärgad ull)

  • Högkvalitativ design som du kommer att bära med dig länge

Vi arbetar för rättvisa och miljömedvetna arbets- och produktionsvillkor och är en aktiv medlem i Care & Fair. Läs mer om våra märkningar och certifikat här.

Nest

För ett färgstarkt familjeliv


Mattor och heminredning från benuta Nest ser inte bara bra ut - de är också förberedda för ett färgstarkt och mångsidigt liv. Kollektionerna från detta märke är lätta att rengöra och förvara. Så att du kan njuta av familjetid utan bekymmer och skapa ett hem som alla älskar.

Det här är benuta Nest:

  • Praktiskt och lätt att rengöra

  • Modern, mysig och stilren design

  • Robust - för stora och små, tvåbenta och fyrbenta vänner

Våra tvättbara kollektioner och smutsavvisande inomhus- och utomhusmattor är särskilt lätta att rengöra. Om du gillar den naturliga looken, varför inte prova sisal?

Finest

Exklusiv konst på mattan


Ditt hem bär din personliga signatur och består av många smycken som du har valt ut. En utvald matta är en viktig del av detta övergripande konstverk och avrundar din individuella stil.

Detta är benuta Finest:

  • Egen design som du bara hittar hos oss

  • Lyxiga material i premiumkvalitet

  • Handgjord mattkonst för finsmakare

Oavsett om det är en eklektisk statement-look eller elegant lätthet - mattor från detta märke gör rättvisa åt högkvalitativa interiörer och speciella boendekrav.

Lytte

Lek & skoj i barnkammaren


När barn leker befinner de sig oftast på golvet. Med Lytte skapar du en trygg och stödjande miljö där ditt barn kan utvecklas fritt. Låt dem dyka ner i havets djup, upptäcka yttre rymden eller utforska djungeln.

Det här är Lytte:

  • Lättskötta barnmattor & tvättbara lekmattor

  • Fantasifulla motiv för mer kreativitet i leken

  • Säker lek på golvet

Tips: Komplettera ditt barns lilla äventyrsvärld med matchande tillbehör från vårt barnmärke och lägg ett halkfritt underlag under mattan för ännu mer säkerhet.

Din benuta Style Team

Köp nu