Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • lanthusmattor
 • Lanthusmattor

  129 Produkter

  129/129 Resultat

  Lanthusmattor: rustika golvtillbehör

  Rustik charm och stor komfort: mattor i lantlig stil är en del av en trend som har funnits med oss länge och som därför har dekorerat våra golv i flera år. Med ursprung i 1700-talet berikar lantlig inredning, såsom köksmattor och mattlöpare, fortfarande våra hem med mjuka färger och blommiga mönster. Inspirerade av naturen skapar subtila beige, klara vita och varma pastellfärger en känsla av lugn och harmoni i varje interiör och kan kombineras med alla typer av trämöbler. Designen av lantliv-mattor inspireras av klassiska mönster, som eleganta bårder och delikata mönster med rankor, och är ofta utsmyckad med moderna element. Detta skapar en inbjudande, mysig atmosfär i varje rum och bidrar till avkoppling och rekreation. När det gäller designen är vintage-mattor också ganska populära eftersom deras begagnade utseende vackert framhäver det traditionella ursprunget till lantlig stil. Denna vackra design formar i slutändan den tidlösa karaktären hos mattor i lantlig stil och kan därför även kombineras med moderna livsstilar, utan att förlora sin nostalgiska känsla.

  Upptäck de många olika stilarna


  Du kan få en lantlig matta från oss i många olika former, populära färger och storlekar. Det är bara att bläddra online och välja det exemplar som passar dig och din smak perfekt. I vår onlinebutik hittar du lantliga mattor i:

  • många former: Runda, fyrkantiga eller som löpare

  • populära färger: letar du efter en klassisk lantlig matta i rosa eller vill du ha en modern modell i mörkblått eller svart?

  • olika storlekar: Från liten till stor - du hittar säkert rätt storlek på mattan hos benuta

  Mysiga mattor i stuga-stil

  Stuga-mattor anpassar sig fint till den glada, idylliska atmosfären i cottage-stilen. På så sätt spelar det ingen roll om en utomhusmatta dekorerar husets utsida eller om en sisalmatta i stugstil ger nytt liv åt vardagsrummet med sin naturliga charm. Hos benuta finns mattor i stuga-stil i nästan alla material: lättskötta syntetfibrer ingår lika mycket i vårt utbud som högkvalitativa naturfibrer som har bearbetats omsorgsfullt till exempel till ullmattor. Men oavsett vilken stuga style-matta eller lantliv style-matta du väljer är de alltid eleganta, enkla och bekväma, går aldrig ur modet och berikar ditt hem i många år med sin tidlösa design.