Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU
Vi kan inte hitta produkter som matchar sökningen.

Arte Espina mattor

 

Det unga nederländska företaget Arte Espina har berikat marknaden med sina olika kollektioner i flera år. Abstrakt, geometriskt eller blommigt - varje år sätter designerna av dessa unika mattor nya trender och förverkligar dem med individuella mattkollektioner. Dessa kännetecknas av stor omsorg om detaljer och skiljer sig därför från vanliga kollektioner.

 

Moderna mattor från Arte Espina ger en livlig atmosfär i varje hem - de fångar fantasin och påminner om moderna konstverk tack vare den kreativa användningen av färger och mönster. Arte Espinas shaggy-mattor finns å andra sidan i en blandning av olika färger, mönster och garner, men de ser alltid lika moderna och glamorösa ut. Designen på Arte Espinas barnmattor är glad och färgglad och tilltalar alla barn genom att bjuda in dem att leka med på ett fantasifullt sätt. Löpmattor i olika stilar, färger och mönster är också en del av Arte Espinas mattor. Moderiktiga dörrmattor är särskilt lämpliga som utomhusmattor och förskönar därmed även ditt utomhusområde. Alla dessa unika mönster inspirerar till att upptäcka främmande kulturer och modern konst i form av hemtillbehör.

 

Arte Espina tillverkar sina produkter med hjälp av en stor mängd olika material. Förutom mattor av lättskött akryl och polyester erbjuder de också ett vackert utbud av ullmattor och andra modeller av naturfibrer. Alla mattor från Arte Espina uppfyller strikta kvalitetskrav.

 

Upptäck moderna, stilfulla mattor för hela familjen med Arte Espina!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.