Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU
Vi kan inte hitta produkter som matchar sökningen.

Brita Sweden mattor

 

Brita Sweden-mattor är utformade för att ge visuell effekt och en svensk touch till ditt hem. Deras livliga mönster produceras av ett svenskt familjeföretag och kännetecknas av enkla geometriska mönster och ljusa färger, som är det populära företagets kännetecken. Brita Sweden mattor och löpare tillverkas för hand i Sverige och Litauen med traditionell svensk vävteknik. Detta gör det möjligt för Brita Sweden att skapa ett brett utbud av stilar, inklusive trendiga svartvita mattor många andra. Skandinavisk design är idealisk för modern inredning eftersom den kombinerar funktionalitet, enkelhet och hög kvalitet och därmed berikar ditt hem under lång tid.

 

Brita Sweden-mattor är tillverkade av ett stort antal olika material som vackra naturfibrer och robusta och hållbara syntetfibrer och eftersom plastmattor också är en naturlig del av Brita Sweden-mattor kan de även användas som utomhusmattor eller köksmattor. Hållbarhet är en central fråga för företaget och utgör en stor del av Brita Swedens filosofi, vare sig det gäller de material som används eller den tidlösa svenska designen. Därför är alla Brita Sweden-mattor och -löpare fria från giftiga mjukgörare och kan utan tvekan användas i alla rum i ditt hem.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.