Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU
Vi kan inte hitta produkter som matchar sökningen.

Esprit mattor

 

Det internationella modeföretaget Esprit, som grundades i San Francisco 1968, har sedan flera år tillbaka använt sin expertis inom stilfull textildesign för att utveckla exklusiva hemtextilier. Esprit är verksamt i mer än 40 länder och har tagit socialt och ekologiskt ansvar sedan starten. Modevarumärkets uppdrag kännetecknas därför av lätthet och naturlighet, vilket vackert uttrycks i det varierande urvalet av mönster och material. Användningen av högkvalitativa syntet- och naturfibrer är också ett uttryck för hemtillbehörens hållbarhet och livslängd. Unga, dynamiska, moderna, eleganta - Esprits inspirerande mattor ger nytt liv och den sorglösa kaliforniska livsstilen till dina egna fyra väggar. Esprit-mattor är alltid noggrant tillverkade och kan förverkliga de mest varierande designidéer i alla rum.

 

 

Stilfullt boende med Esprit Rugs

 

Esprit Rugs erbjuder ett stort urval mattor i många olika stilar, färger och material. De färgintensiva högullsmattorna från Esprit kombinerar moderna livsstilstrender med den klassiska lurviga looken, som är extremt mysig och glamorös. Vackra blommor, geometriska former och andra moderna mönster lyser däremot på de moderna lågpile-mattorna från designmärket Esprit och ger fräscha accenter till varje interiör. De fantasifullt utformade barnmattorna från Esprit ger färgsprakande stänk och glädje till alla barnrum och uppfyller inte bara de högsta kraven på ett barnvänligt boende utan också särskilt höga kvalitetskrav. Med sin avslappnade stil och moderna design passar Esprit-badmattorna perfekt in i alla moderna badrumsinredningar.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.